Contact

Kopje koffie of een goed gesprek?

jordy

Jordy Delgado Leal

+316 123 962 42

Ik ga in gesprek met de leukste organisaties van Nederland om samen te bepalen of zij al klaar zijn voor onze te gekke inwerkapp. De afgelopen tijd heb ik veel gesprekken gehad met organisaties en ben ik betrokken geweest bij verschillende (inter)nationale inwerktrajecten. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen van interessante partijen om mee samen te kunnen werken en deze in contact te brengen met Thomas. Bel mij gerust om te kletsen over de mogelijkheden voor jouw organisatie:)

thomas

Thomas van Rees Vellinga

+316 127 154 87

Zodra jij contact hebt gehad met Jordy, is de kans heel groot wij elkaar spreken tijdens online demo. In mijn rol ben ik verantwoordelijk om het inwerktraject effectief en uniek in te richten, zodat dit volledig aansluit op jouw wens. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van HR & recruitment zorgt ervoor dat ik bepaalde uitdagingen herken, en hiervoor de oplossing heb. Mocht jij met vragen zitten over Inwerkapp, hoor ik dit graag! Maar je kan ook langs komen om een kop koffie te drinken? Tot snel :)

Social zijn we zeker. En berichtjes krijgen vinden we cool! Vind ons op LinkedIn, Youtube, Facebook of Twitter and drop us a line!